eMobility

Kies voor elektrisch en laat uw bedrijf duurzaam groeien

Uw partner op weg naar een duurzame toekomst

Nu steeds meer bedrijven milieudoelstellingen moeten halen, is eMobility de toekomst van de transportsector. Investeringen in eMobility kunnen bijdragen aan het verlagen van de carbon footprint en lagere bedrijfskosten voor intralogisitieke activiteiten.

Met de lease-oplossingen van DLL kunt u investeren in duurzaamheid, uw kosten verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie en duurzaamheid van uw voertuigen verbeteren. Word onze partner in eMobility en ontdek hoe onze lease-oplossingen uw bedrijf kunnen laten groeien.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Fabrikanten

Word partner van DLL en ontdek hoe lease-oplossingen voor elektrische bedrijfswagens uw bedrijf kunnen helpen in de veranderende transportsector.

Lees meer

Dealers en distributeurs

Met onze op maat gemaakte lease-oplossingen kunt u uw klanten een volledig pakket bedrijfswagens aanbieden als onafhankelijke of multi-merk transportdienstverlener.

Lees meer

Gebruikers van transportmiddelen

Door te kiezen voor elektrische voertuigen, kunt u de efficiëntie van uw wagenpark verbeteren en uw Total Cost of Operation (TCO) verlagen. DLL heeft uitgebreide kennis van elektrische voertuigen. Onze innovatieve lease-producten en mogelijkheden om ook een complete vloot te leasen helpen uw bedrijf op weg naar een duurzame toekomst.

Lees meer

Expert spotlight

DLL | MichaelHart

"DLL gaat graag met OEM's en hun klanten in gesprek over strategieën voor de elektrificatie van transportmiddelen. Wij ondersteunen u graag in het traject naar duurzame mobiliteitsoplossingen."

Michael Hart

New Business Development Manager, Americas

“De transportmarkt verandert nu de emissieregels wereldwijd aangescherpt worden. DLL biedt lease-oplossingen op maat, om u te helpen bij de overgang naar elektrisch en om uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.”

Melissa Tol-Kampen

Account Manager eMobility

"Om ervoor te zorgen dat we lease-oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de kenmerken van een asset, het gebruik en de levenscyclus, houden we rekening met zowel de historische kennis over assets als de nieuwste technologieën."

Michel Derks

Account Manager CT&I en eMobility

We begrijpen uw sector en bedrijf

DLL heeft ruim 50 jaar ervaring, begrijpt unieke behoeften en levert passende lease-oplossingen om uw bedrijf te helpen groeien.

Michel Derks

Account Manager CT&I en eMobility, Nederland​

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Dank u voor uw email.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Melissa Tol-Kampen

Account Manager eMobility, Nederland​

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Dank u voor uw email.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jochem Schellekens

Country Sales Manager, Nederland

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Dank u voor uw email.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.